Verwijdert ongewenste kleur
- mild & makkelijk -
zonder blondeer of oxydant

Gekleurd haar opnieuw kleuren, maar dan lichter? Met de Pro Color Pigment Remover van L’ANZA Healing Color kun je ongewenste kleur verwijderen zonder blondeermiddel of ontwikkelvloeistof, dus geen onnodige belasting voor het haar. En super makkelijk!

Pro Color Pigment Remover

L’ANZA Pro Color Pigment Remover verwijdert alle soorten permanente en niet-permanente kleurstoffen, dus zowel oxiderende als directe pigmenten. Het grote verschil met een blondering is dat het natuurlijke pigment niet wordt opgelicht en de structuur en de integriteit van het haar niet wordt aantast. L’ANZA’s nieuwste innovatie werkt namelijk zonder blondeermiddel of ontwikkelvloeistof, en is daarom mild voor het haar én de natuurlijke kleur.

Belangrijkste voordelen

Unieke combinatie van ascorbinezuur en bentoniet, die de kunstmatige haarkleur op milde wijze verwijderen en het haar beschermen en versterken

Vita C-Plex Plus in combinatie met zeewier, biotine & gehydrolyseerd erwteneiwit helpt om de structuur en integriteit van het haar te beschermen en behouden

Verwijdert alle soorten permanente en niet-permanente kleurstoffen (dus zowel oxiderende als direct pigmenten)

Vrij van sulfaten, parabenen, formaldehyde, fosfaten, ftalaten, gluten, DEA, geurstoffen, kleurstoffen, siliconen, petrochemicaliën

Hoe te gebruiken?

Gekleurd haar opnieuw kleuren, maar dan lichter? Met Pro Color Pigment Remover van L’ANZA Healing Color kun je ongewenste kleur verwijderen zonder blondeermiddel of ontwikkelvloeistof, dus geen onnodige belasting voor het haar. En super makkelijk! L’ANZA Pro Color Pigment Remover verwijdert alle soorten permanente en niet-permanente kleurstoffen, dus zowel oxiderende als directe pigmenten. Het grote verschil met een blondering is dat het natuurlijke pigment niet wordt opgelicht en de structuur en de integriteit van het haar niet wordt aantast. L’ANZA’s nieuwste innovatie werkt namelijk zonder blondeermiddel of ontwikkelvloeistof, en is daarom mild voor het haar én de natuurlijke kleur.

Play Video

Veelgestelde vragen

Was het haar met Chelating of Clarifying Shampoo. Maak het handdoekdroog. Vul de applicatieflacon met 120 ml lauw water en meng er langzaam 20 g (1 zakje) Pro Color Pigment Remover doorheen. Schud goed. Breng zorgvuldig aan en zorg voor een gelijkmatige verdeling en volledige verzadiging. Verwerk onder hitte met een plastic kapje om contact met de lucht te voorkomen gedurende 15-45 minuten. Was het haar met Chelating of Clarifying Shampoo en verzorg het.

Je kunt direct na de Pro Color Pigment Remover behandeling ontkleuren of kleuren.

Ja, als meer verwijdering gewenst is, kun je het verwijderingsproces herhalen.

Ja, je kunt de Emergency Service of Ultimate Treatment gebruiken zoals je gewend bent.

Permanente/oxidatieve en directe kleurstoffen.

Nee, het heeft geen invloed op de natuurlijke haarkleur.

Pro Color Pigment Remover gebruikt geen blondeermiddel of ontwikkel-vloeistof om het verwijderingsproces te ondersteunen. Het licht geen natuurlijk pigment op en verandert de structuur of integriteit van het haar niet.

Afhankelijk van de haartextuur, conditie en kleurgeschiedenis verwijdert Pro Color Pigment Remover tot 3 kleurhoogtes in één toepassing. Als meer verwijdering gewenst is, kun je het proces herhalen.

Het product is alleen voor professioneel gebruik! Het kan echter worden gebruikt op alle soorten permanente, semi-permanente en directe kleurstoffen.

Nee, het heeft geen invloed op de uiteindelijke kleurhoogte en het gewenste resultaat.

Nee, de poederkristallen mogen alleen met water worden verdund.

Ja, het haar moet volledig bedekt zijn voor maximaal verwijderingsvermogen.

Ja, warmte is nodig om de oplossing te activeren. We raden aan om het te laten inwerken onder een droogkap op hoge temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe effectiever de verwijdering.

Bij vermenging met water is de verwachte pH 2,0. Deze kan variëren afhankelijk van de plaatselijke waterbron.

Ascorbinezuur (Vitamine C) – dit zuur heeft een wisselwerking met de moleculen van de haarkleur, waardoor de chemische binding verbroken wordt en kleurstofdeeltjes die aan het haar vastzitten verwijderd worden. Het is ook een antioxidant die het haar beschermt en versterkt.

Bentoniet – een uitstekende detox voor het haar. Verwijdert extra vuil, chemicaliën en alles wat niet van nature op het haar zit, inclusief chemische wasbeurten, haarverf en kunstmatige kleur.

L'ANZA in jouw salon?

We informeren je graag, geheel vrijblijvend, verder over de mogelijkheden.

Voornaam *
Achternaam *
Naam salon *
Plaatsnaam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht (optioneel)

E-mail

Telefoon

Website

Facebook

Instagram

YouTube