L’ANZA Trendcollectie '23/'24

MARI goes BIG. SLICK. SOPHISTICATED.

Mari van de Ven neemt je mee op tijdreis in het nieuwe lookbook van L’ANZA. Als Creative Director van L’ANZA Benelux liet hij zich inspireren door de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 voor zijn nieuwste najaars- en winterlooks. Retro met een hedendaagse touch.

 

“In mijn nieuwe lookbook heb ik de trend van toen in een nieuwe jasje gestoken, vertaald naar het modebeeld van nu”, zegt Mari. “Uitgesproken kapsels en ook de kleding is heerlijk over de top. Veel oversized: loose fitting jackets en blazers. Bodysuit, denim, kleurrijk, vintage – alles komt voorbij.”

Voor Mari is elk decennium weer een nieuwe inspiratiebron: “Stijliconen als Linda Evangelista en Cindy Crawford waren toonaangevend met hun karakteristieke looks – op editorial catwalks, in videoclips en magazines. Big hair was een trend, maar ook slick hair was hot. En natuurlijk de bob en de sophisticated looks.”

Voor de editorial fotoshoot zijn Mari en zijn team de studio ingedoken. “Samen met onze modellen en een stelletje vakidioten – stylisten, fotografen, visagisten en natuurlijk onze haarexperts. Het resultaat zijn oogstrelende shoots. De uitbundige combinatie van haar en kleding doet je al verlangen naar de komende feestdagen”, zegt Nederlands bekendste make- up artist en hairstylist. 

Drie topmodellen, vijf toplooks

  • Natascha met de gelaagde, volumineuze Ombre Copper
  • Esmee met de bighair look Sun Kissed Brown
  • Jill met een speelse bob in drie varianten:
  • de volumineus getextureerde Honey Blonde
  • de gekrulde look Texture Curl
  • de sluike kuiflook Sleek Back

Sinds 2021 is Mari Creative Director van L’ANZA, waarbij hij verantwoordelijk is voor de creatieve richting van L’ANZA Benelux. “Hoe mooi is het om samen te werken met een vakkundig team als dat van L’ANZA. Heerlijk om elk half jaar weer samen zo’n mooi lookbook te mogen maken. We zijn met z’n allen weer super trots op het resultaat. Een mooie inspiratiebron voor salons en een feest voor hun klanten!”, zegt hij.

Step by step model Esmee

Esmee met de bighair look Sun Kissed Brown

Step by step model Jill

Jill met een speelse bob in drie varianten:
  • de volumineus getextureerde Honey Blonde
  • de gekrulde look Texture Curl
  • de sluike kuiflook Sleek Back

Step by step model Natascha

Natascha met de gelaagde, volumineuze Ombre Copper

L'ANZA in jouw salon?

We informeren je graag, geheel vrijblijvend, verder over de mogelijkheden.

Voornaam *
Achternaam *
Naam salon *
Plaatsnaam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht (optioneel)

E-mail

Telefoon

Website

Facebook

Instagram

YouTube