L'ANZA Trendcollectie 24

Band on tour: retro meets 2024

Mari van de Ven neemt je mee op tournee in het nieuwe lookbook van L'ANZA. Als Creative Director van L'ANZA Benelux liet hij zich inspireren door diverse nieuwe trends voor zijn nieuwste voorjaars- en zomerlooks. Vintage en tegelijk eigentijds. Urban en ook beachy. Retro meets 2024.

Download de L'ANZA Trendcollectie LOOKBOEK

klik op de afbeelding om te downloaden

Step by Step's Band on tour: retro meets 2024

Butterfly Blonde

Butterfly Blonde

Rose – Butterfly Layers zorgen voor textuur en volume. Knip deze techniek met twistende vingers, waardoor de korte haren de langere wegduwen. De gelaagdheid in het gezicht en lange lagen naar achter geven veel textuur en beweging in de coupe. Hierdoor komen de blonde kleurnuances nog beter uit in verschillende 3D-effecten. Bij Rose hebben we gewerkt met een slice-techniek: een volledige folietechniek met alleen dunne slices. De manier van blenden en inzetten bepaalt het eindresultaat. Met Cream Decolorizer creëren we een trendy Scandinavian Hairline: de opgelichte contourrand geeft de look een nog blondere en lichtere uitstraling. Tot slot Backbar Balayage: Powder Decolorizer 10 volume op vijf passées.

Zo worden de doffe punten net een tintje helderder. Voor de finishing touch was je het met Silver Brightening Shampoo en Conditioner.

Style deze look met Beach Spray in combinatie met Style Texture Cream. Föhn met grote, ronde borstels voor de volumineuze textuur. Style tot slot deze ‘salty texture’-look af met Lustrous Shine Spray voor een heldere glans en kleuraccenten.

L'ANZA Healing Haircare Silver Brightening Shampoo & Conditioner • L’ANZA Healing Style Beach Spray • L’ANZA Healing Style Texture Cream • L’ANZA Keratin Healling Oil Lustrous Shine Spray

Vintage Copper

Vintage Copper

Vintage Copper

Raphael – Deze look wordt versterkt door z’n unieke kleur. Door verschillende 3D-effecten met kleur aan te brengen, maak je je coupe krachtig en one-of-a-kind. Bij Raphael hebben we een freehand zigzag-painting gedaan op de hoofdhuid. Eerst opgelicht met Clay Decolorizer 10 volume en daarna gekleurd met L’ANZA Liquids 07G + 08CC. Een prachtige blending voor echte 3D-kleuringen. Je kunt de coupe op verschillende manieren stylen, waardoor je telkens een nieuw kleurbeeld krijgt. De lange lengte bovenop met de korte kruin biedt extra variatie in de styling. De langere nekpartij – ‘The mullet is back!’ – zorgt voor veel textuur en volume.

Kies de juiste stylingproducten en creëer je eigen stijl. Kort, lang of zo extreem als je wilt: met deze coupe kan het allemaal. Bij Raphael hebben we Butterwhip Styling Foam als basis gebruikt voor de bounce en definitie in zijn haarstructuur. Deze volle foam accentueert Raphaels natuurlijke slag, maar je kunt de slag er ook uitföhnen voor een volle look met definitie. Met Taffy leg je de laatste hand aan de stijl en laat je de zachte glans in het haar naar boven komen.

L'ANZA Healing Haircare Silver Brightening Shampoo & Conditioner • L’ANZA Healing Style Beach Spray • L’ANZA Healing Style Texture Cream • L’ANZA Keratin Healling Oil Lustrous Shine Spray

Making off: Band on tour: retro meets 2024

L'ANZA in jouw salon?

We informeren je graag, geheel vrijblijvend, verder over de mogelijkheden.

Voornaam *
Achternaam *
Naam salon *
Plaatsnaam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht (optioneel)

E-mail

Telefoon

Website

Facebook

Instagram

YouTube